Diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Consultancy

ConsultancyCWO Consultancy & Marketing helpt op een onderscheidende wijze de marketing- en sponsor euro tot leven brengen. Ver weg van het geijkte pad en vanuit een gedachte dat niets onmogelijk is. Centraal daarbij staat de consument: vanuit zijn en haar beleving worden programma’s ontwikkeld die ‘special and different’ zijn en perfect aansluiten bij hun belevingswereld. Geen ingewikkelde programma’s, maar eenvoudige en doelgerichte programma’s, die effect sorteren volgens het aloude principe: ‘Als tante Truus uit Klazienaveen het niet snap, dan is het een nutteloze investering’. Luisteren en weten wat de consument beweegt. Of zoals initiatiefnemer Chris Woerts zegt: ‘Als je niet in één zin het effect kunt uitleggen van een actie, is deze gedoemd tot mislukken’.

Marketing

MarketingCWO Consultancy & Marketing stelt de fan (consument) in al haar plannen centraal; zonder fans, geen sport, muziek of cultuur. Vanuit haar jarenlange ervaring weet CWO Consultancy & Marketing als geen ander welke trends er spelen bij de fans en hoe hier op te anticiperen met effectief beleid voor de korte en de lange termijn. Gedreven, ambitieus en innovatief. Met een 360 graden aanpak weet het bedrijf telkens weer gebruik te maken van de juiste branding-mix mede door de inzet van verschillende multi-, traditionele-, online- en social media. Wanneer alle facetten in kaart zijn gebracht en in een compact plan zijn verwerkt, kun je spreken van een geïntegreerde aanpak die voldoende prikkels uitzendt om succesvol te zijn.

Sales

SalesVerkopen. Een plan kan nog zo goed zijn, als het niet resulteert in meer omzet is het weggegooid geld. Vaak hoor je dan: ‘Ja, maar het heeft ons imago zo goed gedaan.’ Prima, maar uiteindelijk zal een plan moeten leiden tot meer omzet om succesvol te zijn. Een spraakmakende campagne is niet genoeg. Bij alles wat CWO Consultancy & Marketing doet staat centraal dat het moet leiden tot meer omzet en volume. Niet via wollige teksten en prachtige grafieken: nee, aantoonbaar meer omzet. Het is van belang dat via onderscheidende proposities die extra omzet wordt behaald, waarbij de campagnes ook spraakmakend en onderscheidend mogen zijn.

Interesse? Neem contact met ons op.